Pečení kváskového chleba – Lubomir Kobeda

Kvaskový chléb - upečme si bochník

Přihlásit se na kurz >>>

(Klikněte na tlačítko a vyberte si konkrétní DATUM a MÍSTO konání kurzu)

 

Téma: Naučíme se připravit a upéct celý bochník chleba.
Určeno: Pro každého nadšence do pečení.
Délka: 2 hodiny
Lektor: Lubomir Kobeda
Místo konání: Dle přání

Pečení kváskového chleba – popis kurzu:

Kurzem Pečení kváskového chleba nás provede Lubomir Kobeda. Naučíme se připravit a upéct celý bochník chleba. Projdeme si kompletní postup výroby, např. založení kvasu, přípravu těsta a závěrečné pečení.  Po absolvování kurzu bude jednoduché upéct si voňavý chléb u sebe doma.

 

V kurzu se dozvíte:

  • Postup výroby bochníku
  • Postup výrovy mateřského kvásku
  • Vědomosti ke správné výrobě

Na začátku kurzu si zaděláme na těsto z připraveného kvasu, na který budou všechny suroviny k dispozici. Poté necháme naše bochníky odpočinout v ošatkách. Během kynutí si vysvětlíme všechno o kvásku. Založíme si svůj mateřský kvásek a pak si jej vezmeme k sobě domů. Nezapomeňte si vzít dobrou náladu a zástěru.

Přihlásit se na kurz >>>

 

Napsat komentář